Keblinger

Keblinger

U12 A 2002-es csapat 4. helyezése Drezdában

| 2014. április 7., hétfő
2014. április 04-06. között 5. alkalommal került megrendezésre az Elbe-Labe Cup Drezdában, ahol ez évben is bombaerős mezőny gyűlt össze. A legjobb német csaptok mellett a svájci Zürich Lions , a cseh Slovan Usti nad Labem és az UTE 2002-es csapatának részvételével zajlott a 8 csapatos torna.

A csoportmeccsek során a 2x18 perces  harmadok  külön kerültek értékelésre. Csapatunk nagyon szoros mérkőzéseket játszott mindhárom ellenféllel szemben, ám harcos játékunkat ekkor nem kísérte szerencse, illetve volt amikor az utolsó másodpercben szerzett gólunkat ítélte a játékvezető időn túlinak. A két négyes csoportból a B jelűben, így csak a negyedik helyet sikerült megszereznünk, ám a mutatott teljesítmény alapján nem volt szégyenkezni valónk.
 
A negyeddöntőben a legerősebb német csapat, az A csoport győztese, a Düsseldorf várt ránk. Hihetetlenül izgalmas mérkőzésen, nagy nyomás alatt, egy kontra során sikerült megszereznünk a vezetést, amit a vége előtt nem sokkal egyenlített ki az ellenfél. A büntetőlövések során nekünk kedvezett a szerencse, így nagy meglepetésre, ám remek teljesítménnyel bejutott csapatunk az elődöntőbe.
 
Itt a tavalyi tornagyőztes Usti nad Labem várt ránk. Jól kezdtük a mérkőzést, hamar vezetést szereztünk, ám több kihagyott lehetőséget és kapuvasat követően a csehek fordítani tudtak. Egy gyors gólváltás után kialakult a 3-3-as végeredmény, így újabb büntetőpárbaj elé néztünk. Ezúttal nem fogta Fortuna a kezünket, a torna legizgalmasabb mérkőzésén, a 8. párban alulmaradtunk a büntetőlövésekben. Nagyon kevésen múlt a döntőbe jutásunk, a tornát később ismét megnyerő cseh csapattal szemben.
 
A bronzmérkőzésen már egy fizikálisan és fejben elfáradt csapat lépett jégre és nem volt esélye a nagyon motivált zürichi csapat ellen. Az erős mezőnyben megszerzett negyedik hely is nagyon szép teljesítmény a csapattól.

Eredmények:

Csoportmérkőzések
UTE- Slovan Usti n. Labem 0-0, 0-1
UTE-Krefeld 0-1, 1-1
UTE- Eisbären Berlin 2-3, 0-3

Negyeddöntő
UTE-Düsseldorf 2-1 b.
Elődöntő
UTE-Slovan Usti n. Labem 3-4 b.

3. helyért
UTE- Zürich Lions 0-3

A torna végeredménye:
1. Slovan Usti n. Labem
2. Krefeld
3. Zürich Lions
4. UTE 2002
5. Düsseldorf
6. Dresden
7. Ingolstadt
8. Eisbären Berlin

A tornán résztvevő játékosok:

kapusok: Anfang József, Majoros Dániel
mezőnyjátékosok: Banga Nándor, Balázsi Márton, Balázs-Bécsi István, Dénes Donát, Kiglics Adrián, Lőrincz Patrik, Nagy András, Nagy Zsombor, Nerada Márk, Nyitrai Olivér, Ortenszky Tamás, Pákozdi Levente, Péter Bence, Radványi Benedek, Simon Péter
Edző: Markó István

Gratulálunk !


 

Copyright © 2014 UTEHOKI UTÁNPÓTLÁS , from Snow-Motion free blogger template by Dzignine