Keblinger

Keblinger

Mini forduló Jászberényben

| 2014. február 12., szerda
Ezen a hétvégén MINI korosztályunkat a B2-es és B3-as csapat, valamint Keszthelyi Miklós és Nagy Attila edzők képviselték Jászberényben. 
Szombat reggel kicsit mindenki nehezen indult neki az útnak, mert elég rendesen esett az eső és mint tudjuk a Fókák pályája teljesen nyitott. De gyerekeink lelkesedését nem törhette meg ez sem! :) 
A bajnokságon az UTE két csapatán és a házigazdák szintén két csapatán túl részt vett a Vasas két csapattal, a Táti Tigrisek, a Debrecen és a Vajdaságból a HK Spartak. 
A jászberényi szülők megtettek mindent, hogy a rossz időt feledtessék a vendégekkel, talán ilyen ellátásban nem igen volt részünk eddig sehol, szinte lesték minden kívánságunkat. Így csak az idő volt szomorkás, a csapatok egész napja mégis vidáman telt. Amilyen keményen hajtottak a meccsek alatt a jégen, ugyan olyan fáradhatatlanul mókáztak a szünetekben is. :)



Le a kalappal a jászberényi gyerekek előtt, hogy egy fedetlen pályán, a télen természetesnek vett de optimálisnak legkevésbé sem nevezhető körülmények között, kitartó és kemény munkával, ilyen eredményes csapatként vannak jelen a bajnokságokon! Mi pedig büszkék voltunk, hogy gyermekeink hétről hétre egyre ügyesebb és látványosabb játékkal káprázatnak el minket. 

Csak így tovább! Hajrá Lilák!
 

Copyright © 2014 UTEHOKI UTÁNPÓTLÁS , from Snow-Motion free blogger template by Dzignine