Keblinger

Keblinger

11. U10 Jégkorong Torna Zágráb, 2015 február 21-22

| 2015. február 23., hétfő
Az U10-es csapatunk meghívást kapott a zágrábi KHL Mladost klubtól az immáron 11-dik alkalommal megrendezett nemzetközi hokitornájukra. A meghívásra válaszként az UTE 2005-ös születésű gárdájának egy lelkes önkéntes alakulata úgy döntött megméretteti magát a már nagy múltú, de inkább csak szláv területen ismert tornán.
Természetesen nem tudtuk mire számítsunk ugyanis a Horvát csapatokon túl Szlovén, Szerb és Bosnyák klubok is képviselték magukat és az ő játékstílusukat nem ismertük. 
Két napon át zajlottak a mérkőzések a résztvevő 15 csapat között. A mi csapatunk a csoportmérkőzéseken szerencsére a felső házba került, bár sajnos volt olyan mérkőzés, amit nem nyertünk meg, pedig láthatóan jobbak voltunk. Ezek után az esélyeket latolgatva igazi lehetőségünk nyílt egészen előkelő helyezésre is, de sajnos ezt nem tudtuk a mérkőzések közben valódi pontokra váltani. Mintha valami "átok" ülne a csapaton szinte csak döntetlen eredményeket értünk el annak ellenére, hogy hosszú perceken át az ellenfeleink a kapunkat megközelíteni sem tudták. Így végül a 8. helyezést értük el úgy, hogy a 4. helyezett csapat egy ponttal előzött meg...

Érdekes volt végigkövetni a gyerkőcöket ezen a tornán. Hol fönn, hol lenn...hol győzni akarás, hogy enyhe reményvesztettség...Az utolsó előtti mérkőzésen egy mélypont, majd a zárómeccsen olyan energia és céltudatosság, hogy szinte letaroltuk az amúgy igen felkészült és felkészített ellenfelet. 

A házigazdák nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, és minden a bőség és a jól szervezettség jegyében zajlott.

Izgalmas utazás volt és rengeteg élménnyel, tapasztalattal lettünk gazdagabbak.


 

Copyright © 2014 UTEHOKI UTÁNPÓTLÁS , from Snow-Motion free blogger template by Dzignine