Keblinger

Keblinger

VIII. SANTA CLAUS CUP - első nap - MINI 2005

| 2014. december 6., szombat
Izgalmasan telt el az első fele a Dunaújvárosban zajló nemzetközi csapatokat felvonultató MINI tornának. Igazi kihívás volt ez gyereknek, szülőnek egyaránt. Lássuk be - és tényleg le a kalappal minden szülő előtt - azért nem kevés megpróbáltatások elé állítja egy ilyen torna a szülőket is. 
Na de a lényeg mégsem az odaadó szülői áldozat, hanem a gyerekek izgalma és kitartása, na meg a teljesítménye. 
A Mini 2005 csapatunk a mai nap négy meccset vívott. 
Az első mérkőzésen rögtön a VALASSKÉ MEZIRICI csapatával kerültünk össze. A mérkőzés elején még mindkét csapat méregette a másikat, de a korai időpont miatti szunyókálásból a mieink ébredtek először. Aztán úgy tűnt sikerül elhozni a pontokat a mérkőzésen, de a meccs egyre kiegyenlítettebb lett, majd a végén döntetlennel zárult.
A második meccset a VASAS csapatával vívtuk és a korábbi bajnokságok után már megszokott heves küzdelemből most ők kerültek ki győztesen.
A harmadik ütközet egy hosszabb szünet után következett. Mindenki tartott tőle, hogy a hosszú pihenő és az ebéd után majd bágyadtabbak lesznek a gyerekek mint reggel, de a MOL ligában ismert NOVÉ ZÁMKY csapatával összekerülve rögtön két góllal indítottuk a mérkőzést. Úgy tűnt tudjuk tartani magunkat és látszólag ez a meccs a mink lesz, de sajnos aztán összeszedte magát az ellenfél és a végén megfordították az állást. 
A nap zárómérkőzésére azzal mentek ki a fiúk, hogy gyakorlatilag a torna bajnokcsapatával, azaz a Cseh HAVIROV -val kell megmérkőzniük, így esélyük egyenlő a nullával. De nem...a nap legizgalmasabb mérkőzésén a mieinknek sikerült bizonyítaniuk, hogy képesek megküzdeni bárkivel, akkor is, ha az előtte mindenkit több góllal leiskolázott. A mérkőzés végéig vezettünk és a gólok ez esetben nem záporoztak egyik oldalon sem...azonban az utolsó pillanatban az ellenfélnek sikerült egyenlítenie, és ezzel sajnos csak morálisan sikerült végül babérokat aratnunk.
A holnapi napon folyt. köv....

A mérkőzések videói a kép alatt lévő linkeken elérhetőek.




 

Copyright © 2014 UTEHOKI UTÁNPÓTLÁS , from Snow-Motion free blogger template by Dzignine