Keblinger

Keblinger

VIII. SANTA CLAUS CUP - második nap - MINI 2005

| 2014. december 7., vasárnap
A vasárnap esőre és ködre ébredtek a gyerekek a hírek szerint egyedüli olyan csapatként aki "bejárós" volt a tornára, tehát hajnali 5-kor ébresztő és uzsgyi Dunaújvárosba.
Az első mérkőzésen, amit a Szlovák HAMIKOVO csapatával játszottunk, ez meg is látszott. A gyerkőcök még nem igazán ébredtek fel, de máris teljes erőbedobással kellett volna küzdeniük. Így sajnos a papírforma szerinti győzelem helyett csak egy döntetlenre volt elég a lendület.
A második mérkőzést a szintén Szlovák HOBA BRATISLAVA első csapatával vívtuk. Róluk lehetett tudni, hogy nem adják könnyen magukat, olyannyira nem, hogy az elmúlt évek alatt kétszer is megnyerték ezt a bajnokságot. Na mi megizzasztottuk őket rendesen. Igaz a végén az ő mérlegükön volt több belőtt korong, de az edzőjük később külön gratulált, hogy a mi gárdánk volt eddig a legkeményebb dió számukra. 
A harmadik mérkőzést a HOBA BRATISLAVA második csapatával már győzelemmel zártuk. Ez azért adott némi elégtételt a reggeli két "fiaskó" után.
A nap és a torna befejező meccsén a házigazda DAB DOCLER volt a kihívónk. Egy ilyen torna utolsó meccse minden résztvevő számára már fizikailag is az utolsó tartalékokat emészti fel. Látszott is a gyerekeken, hogy erejük itt már a végét járja, és mégis úgy koriztak, mintha az életük múlna rajta. Ez meg is hozta az eredményt, így végül sikerült egy valódi győzelmet bezsebelni.

Az ilyenkor szokásos, csapatonként választott "A torna legjobb játékosa" címet, teljesen megérdemelten, a kapusunk, Radnóti Kevin kapta.

A kupa végső eredménye:

1. HOBA BRATISLAVA 1. (SVK)
2. HAVIROV (CZE)
3. HAMIKOVO (SVK)
4. NOVÉ ZÁMKY (SVK)
5. VALASKÉ MEZIRICI (CZE)
6. UTE (HU)
7. VASAS (HU)
8. DAB DOCLER (HU)
9. HOBA BRATISLAVA 2. (SVK)


Videók a kép alatt. Sajnos a Dunaújváros ellen vívott mérkőzés felvétele elveszett. :(

 

Copyright © 2014 UTEHOKI UTÁNPÓTLÁS , from Snow-Motion free blogger template by Dzignine