Keblinger

Keblinger

Ezüstérmes lett 2007-es csapatunk Szlovéniában!

| 2015. április 7., kedd
2015. április 04-05. között 7 ország 12 csapatának részvételével került megrendezésre a Szlovéniai Mariborban az U8-as korosztály részére megrendezett nemzetközi torna. A csapatok két 6-os csoportba lettek sorolva, ahol 15 perces mérkőzéseket játszottak egymással. Nagyon jól debütált az először együtt játszó ( mindössze egy edzőmérkőzés előzte ezt meg ) UTE - PÓLUS közös csapat. A délszláv mentalitású, agresszív hoki ritmusa kicsit meglepte a mieinket, de nagyon ügyesen felvették a harcot és 4 győzelemmel + 1 döntetlennel csoport elsőként zárták az első napot.

A második napot, ami már a dobogós helyek megszerzéséért folyt, nagyon nagy lelkesedéssel és szuper hangulatban kezdték a fiúk.
Az elődöntőben 2:0-ra megverték a Szerb HK Partizan Kids csapatát.
A döntő mérkőzést fergeteges összjátékkal játszották a kis UTE-sok. A vezetést is Ők szerezték meg, de a mérkőzés második felében bekapott 2 góllal végül a Cseh Hc Beavers nyert.

Összességében nagyon elégedettek lehetünk a 2007-es fiainkra.

Eredmények:

Első nap:

UTE - Hk Olimpija               1:0
UTE - Ho Hamikovo            3:1
UTE - KHK Crvena Zvezda  2:1
UTE - Hk Slavija Juniors     0:0
UTE - Dunaújváros             3:1

Második nap:
UTE - Hk Partizan Kids       2:0
UTE - Hc Beavers              1:2

Az ezüst csapat tagjai:
Németh Csanád, Ipolyszögi Csanád, Schmidt Ágoston, Sárközi Gergely, H-Kiss Bence, Lászlóffy Bulcsú, Peternell Ákos, Buzás Tamás, Bartus Gábor, Haranghy Bálint, Polónyi Nándor, Zhang Xuanjun Justin, Szalisznyó levente.

Cikk: I.E.


 

Copyright © 2014 UTEHOKI UTÁNPÓTLÁS , from Snow-Motion free blogger template by Dzignine