Keblinger

Keblinger

Bronzérmes lett a 2005-ös csapat a FOX Trophy tornán Szlovéniában !

| 2015. április 6., hétfő
2015. április 04-05. között, 9 ország 16 csapatának részvételével került megrendezésre Mariborban, az U10-es korosztály részére kiírt nemzetközi torna. A csapatok két 8-as csoportba kerültek beosztásra, ahol 18 perces mérkőzéseket játszottak egymással. Az első ellenfelünk a szlovén Olimpija Ljubljana volt, aki ellen könnyed győzelmet arattunk. Rövid pihenő után a tavalyi torna győztese a szlovák Hamikovo következett, ami ezen a napon nehéz falatnak bizonyult csapatunknak. Ezután a gyenge játékerőt képviselő St. Pölten ellen sikerült fölényes győzelmet aratni. A következő mérkőzésen visszavágtunk a zágrábi tornán elszenvedett vereségért a KHL Zagreb csapatának, a súlyosabb vereségtől csak a jó kapusteljesítmény mentette meg a horvátokat. A délután ötödik mérkőzésén a szerb Crvena Zvezdát sikerült rossz kezdés után, egy utolsó percben lőtt góllal legyűrni. Ekkor már karnyújtásnyira volt az elődöntő lehetősége, ám az öt óra alatt, szinte pihenő nélkül lejátszott 6 mérkőzés, felőrölte az energiáinkat. A szombati utolsó mérkőzésen a szlovén Slavijával találkoztunk. A ljubljanaiak elhúztak 4-1-re, amit hatalmas erőfeszítéssel majdnem kiegyenlítettünk, ám a vége sajnos egy gólos vereség lett.
Az első nap után 4 győzelemmel és 2 vereséggel álltunk, akkor az elődöntőhöz már a Vasas segítségére is szükségünk volt, aki a vasárnap reggelt a minket megelőző Slaviával kezdte. Szerencsére a piros-kékek kisegítettek minket és legyőzték a szlovénokat, így a sorsunk ismét a saját kezünkbe került. Ezután a torna egyik legjobb játékával simán legyőztük az angyalföldieket. Következhetett az elődöntő, ahol az olasz Gladiators Aosta várt ránk. Nagy várakozással tekintettünk a mérkőzés elé, ahol sajnos semmi sem sikerült, súlyos vereséget szenvedtünk. Miki bácsi azonban nem csüggedt, sikerült felráznia az elszontyolodott csapatot.
A bronzmérkőzésen a cseh Beavers (Valasské Mezirici) volt az ellenfél. Nagyon küzdelmes mérkőzés zajlott a jégen. Kétszer is vezetést szereztünk, ám az ellenfél mindkét alkalommal kiegyenlített. Következtek a büntetők, ahol mi az első kísérletből egyből gólt szereztünk, míg a cseheknek három alkalom is kevés volt, hogy a kapunkba találjanak. Ezzel megszereztük a 3. helyet a 16 csapatot felvonultató tornán. A győztes ismét a szlovák Hamikovo csapata lett.

Eredmények:

UTE – Olimpija 5-0
UTE – Hamikovo 1-6
UTE – St. Pölten 7-1
UTE – KHL Zagreb 2-0
UTE – Crvena Zvezda 3-2
UTE - Slavija 3-4
UTE – Vasas 5-2

Elődöntő: UTE – Aosta 1-9

3. helyért: UTE – Beavers 2-2 b:1-0

A bronzérmes csapat tagjai: Radnóti Kevin, Herold Fábián, Taskó Benedek, Majoros Máté, Takács Bálint, Kiss Marcell, Kázsmér Donát, Kovács Roland, Horváth László, Domokos Bálint, Haranghy Bence 

Edző: Keszthelyi Miklós

Cikk: M.CS.


A képen az ezüstérmes szuperminis csapat is látható. Róluk cikk később. :) 
 

Copyright © 2014 UTEHOKI UTÁNPÓTLÁS , from Snow-Motion free blogger template by Dzignine